Mit jelent a Harley-Davidson Certified?

  • A Harley-Davidson Certified a használt Harley-Davidson motorkerékpárok értékesítését biztosító program neve, viszont nyilvánvalóan nem csak egy névről van szó. A program magában foglal sokféle kiegészítőt és szolgáltatást, amelyek a vevőnek információt és garanciát kínálnak és ezáltal több biztonságot a motorkerékpár kiválasztásánál és az azt követő vásárlásánál.

Mit foglal magában a Harley-Davidson Certified?

  • a motor műszaki állapotának az ellenőrzését, amely az összes márkakereskedőnél azonos módon történik, és melynek eredményéről az ellenőrzést végző műszaki szakember jegyzőkönyvet készít. Az ellenőrzés során a komplett motorkerékpár 60 lépésben és ellenőrzési ponton kerül átvizsgálásra.
  • a használt motokerékpár finanszírozására vonatkozó ajánlatot a ""Harley-Davidson Finance"" fogyasztói hitel formájában (amennyiben megfelel a ""finanszírozás"" részlegben felsorolt feltételeknek)
  • a motorkerékpár eredetének ellenőrzését (forgalomba helyezés - mikor és melyik márkakereskedő által, melyik európai piacon, esetleg az első tulajdonos neve)
  • a kilométeróra-állásának ellenőrzését (a motorkerékpár történetének és műszaki állapotának alapján)

Milyen motorkerékpárokat kínálunk ?

  • A Harley-Davidson Certified-programban kizárólag az európai típusjelzésű motorkerékpárokat kínálunk (az 5HD...-val kezdődő VIN-kód). Ez azt jelenti, hogy a motorkerékpár az európai piacok számára volt gyártva és megfelel az európai forgalmazásra vonatkozó összes jogi és műszaki feltételeknek. A magyar és az európai piacokon számos US jelőlésű motorkerékpár található (az 1HD...-val kezdődő VIN-kód). Az ilyen motorkerékpárok nem felelnek meg - amennyiben nincsenek megfelelően átépítve - a műszaki vizsga követelményeinek (világítás - irányjelző, kilométeróra, emisszió és zajszint), azaz a műszaki vizsgánál problémák fordulhatnak elő.
  • A Márkakereskedő tulajdonában levő motorkerékpárok (felvásárlás beszámítás révén, bemutató motorkerékpárok). Az ilyen motorkerékpároknak az az előnyük, hogy abszolút mértékben ismeretes a tulajdonosi- és szerviztörténetük, hogy biztosítva volt a rendszeres karbantartásuk és a műszaki állapotuk tökételesen ismeretes - rejtett hibák nélkül
  • Ügyfél tulajdonában levő motorkerékpárok Az ilyen motorkerékpár a Harley-Davidson márkakereskedő ügyfelének tulajdonában van és megtörtént a műszaki állapotának az ellenőrzése valamely márkaszervizben. Bár az ügyfelek tulajdonákban lévő motorkerékpárokról van szó, az adott márkakereskedő végrehajtotta a műszaki állapotuknak az ellenőrzését és ő az adás-vételnek a közvetítője. Sajnos az ilyen motorkerékpárokat nem lehet finanszírozni a ""Harley-Davidson Finance ""lízinggel."

GYAKORI KÉRDÉSEK